Kepez Belediyesi, huzurevi sakinlerini yat gezisinde buluşturdu

Kepez Belediyesi, huzurevi sakinlerini yat gezisinde buluşturdu

Kepez Belediyesi, huzurevi sakinlerini yat gezisinde buluşturdu
Kepez Belediyesi, belediyenin Şefkat ve Huzurevi  ile Fethi Bayçın Huzurevi sakinlerini yat gezisinde buluşturdu. Huzurevi sakinleri gün boyunca gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

Kepez Belediyesi, huzurevi sakinlerinin hayatlarına dokunmaya devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi ve Fethi Bayçın Huzurevini ziyaret etmiş ve yat gezisi sözü vermişti. Başkan Hakan Tütüncü’nün sözü üzerine Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi ile Fethi Bayçın Huzurevi’nden, katılım sağlayan yaklaşık 100 huzurevi sakini unutulmaz bir gün yaşadı. Deniz  manzarası eşliğinde yemek yiyen ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen huzurevi sakinleri birbirleriyle de kaynaşma imkanı buldu.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü huzurevi sakinlerinin hayatlarının her anında yanlarında olduklarını ifade ederek,“ Huzur evi sakinlerinin yaşam kalitesini artırmak ve onları mutlu etmek için düzenlediğimiz bir girişimdir. Denizle buluşturduğumuz bu yat gezisi, büyüklerimizin keyifli anlar yaşamalarına vesile oldu. Onların gülümsemesini görmek, bize büyük bir mutluluk ve memnuniyet veriyor. Kepez Belediyesi olarak, huzurevi sakinlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 16.10.2023 12:45
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.